Internet

LAAJAKAISTAYHTEYS JA KAAPELI-TV

Kaikissa talokohteissamme on kiinteä Internet-laajakaistayhteys Telia Finland Oyj:n (Telia) KTV-verkon kautta (kaapelimodeemilaitteet ovat asunnoissa valmiina). Internetyhteydestä ei peritä erillisiä maksuja, vaan palvelu sisältyy vuokraan. Liittymän nopeus on 10/1 Mbit/s.

Miten saat taloyhtiönetin käyttöösi?

Jotta saat uuden nettipalvelun käyttöösi, sinun pitää tilata se Telialta.
Aktivoi liittymä jättämällä yhteydenottopyynnön tämän linkin kautta, jolloin Telian asiakaspalvelija soittaa sinulle TAI soittamalla Telian asiakaspalveluun numeroon 0200 11611 (mpm/pvm) arkisin ma-pe klo 9-17, samalla saat tietoa lisäpalveluista.

Puhelussa Telian kanssa kerro, että olet MOASilla eli Mikkelin opiskelija-asunnossa asuva opiskelija ja haluat aktivoida nettiliittymän. Valmistaudu myös kertomaan:

  • koko nimesi
  • tarkka katuosoite, postinumero ja kaupunki
  • puhelinnumerosi
  • sähköpostiosoitteesi
  • modeemin pohjassa oleva 12-merkkinen CM-MAC/MAC-osoite.


Vuokralaisella on halutessaan mahdollisuus ostaa oman lukuunsa erillinen kiinteä adsl- tai muu vastaava internetyhteys samalta operaattorilta eli Telialta. Edellä kerrotun osalta MOAS viittaa yhtiön ja vuokralaisen välisen vuokrasopimuksen ehtojen kohtiin 1, 8 ja 9, jotka vuokralainen on hyväksynyt allekirjoituksellaan.

Internetyhteyden ongelma- ja vikatilanteissa vuokralaisen tulee ottaa suoraan yhteyttä Telian asiakaspalveluun: puh. 0200 11611 (arkisin ma-pe klo. 9-17) ja kerro olevasi MOASin asukas.

MOAS 7,12
WIFI modeemi. Internetyhteys muodostetaan langattomasti. Salasana löytyy modeemista.

MOAS 1-6,11,13-33
Kaapelimodeemi kytketään ethernet -kaapelilla tietokoneeseen. Varmista, että tietokoneessasi on Ethernet -portti.

Kaapelimodeemin käyttöohjeet löydät täältä.

X