Internet

LAAJAKAISTAYHTEYS JA KAAPELI-TV

Kaikissa talokohteissamme on kiinteä Internet-laajakaistayhteys Telia Finland Oyj:n (Telia) KTV-verkon kautta (kaapelimodeemilaitteet ovat asunnoissa valmiina). Internetyhteydestä ei peritä erillisiä maksuja, vaan palvelu sisältyy vuokraan. Liittymän nopeus on 10/1 Mbit/s.

Miten saat taloyhtiönetin käyttöösi?

–    Jotta saat uuden nettipalvelun käyttöösi, sinun pitää tilata se Telialta.
–    Katso valmiiksi modeemin pohjassa oleva 12-merkkinen CM-MAC/MAC-osoite.
–    Aktivoi liittymä jättämällä yhteydenottopyynnön tämän linkin kauttajolloin Telian asiakaspalvelija soittaa sinulle TAI soittamalla Telian asiakaspalveluun numeroon 0200 11611 (mpm/pvm) arkisin ma-pe klo 9-17, samalla saat tietoa lisäpalveluista.

Vuokralaisella on halutessaan mahdollisuus ostaa oman lukuunsa erillinen kiinteä adsl- tai muu vastaava internetyhteys samalta operaattorilta eli Telialta. Edellä kerrotun osalta MOAS viittaa yhtiön ja vuokralaisen välisen vuokrasopimuksen ehtojen kohtiin 1, 8 ja 9, jotka vuokralainen on hyväksynyt allekirjoituksellaan.

Internetyhteyden ongelma- ja vikatilanteissa vuokralaisen tulee ottaa suoraan yhteyttä Telian asiakaspalveluun: puh. 0200 11611 (arkisin ma-pe klo. 9-17) ja kerro olevasi MOASin asukas.

MOAS 7,12
WIFI modeemi. Internetyhteys muodostetaan langattomasti. Salasana löytyy modeemista.

MOAS 1-6,11,13-33
Kaapelimodeemi kytketään ethernet -kaapelilla tietokoneeseen. Varmista, että tietokoneessasi on Ethernet -portti.

Kaapelimodeemin käyttöohjeet löydät täältä.

X