Ajankohtaista

Clubroom-tila

Pyöräpaja torstaina 23.5. klo 17-20 Moasin Clubroomilla (Pirttiniemenkatu 13)

Tule laittamaan fillarisi kuntoon tai poikkeamaan pizzalle!

Clubroom on Moasin yhteiskäyttötila Pirttinimenkadulla. Tule katsomaan miltä siellä näyttää ja ideoimaan sille tulevaisuuden toimintaa.

Hauskaa vappua!

Asiakaspalvelumme suljetaan vappuaattona ti 30.4. klo 13:00.

Vapunpäivänä 1.5.2024 olemme kiinni.

Kiinteistöhuolto hoitaa vain kiireelliset työtehtävät.

Vuokravalvonta to 25.4.

Vuokravalvonta on kiinni koulutuksen vuoksi torstaina 25.4. klo 9-12.

Vuokravalvojat ovat tavoitettavissa torstaina 25.4. klo 12-15 ja perjantaina 26.4. 9-13.

Tule mukaan tapaamiseen!

Moasilla on Clubroom, joka on jäänyt todella pienelle käytölle. Nyt puhallamme uusia tuulia sen käyttöönottoon ja teemme sen Yhdessä osallistuen -hankkeen kanssa.

Yhdessä osallistuen -hanke järjestää kaksi tapaamista Moasin ClubRoomilla (Pirttiniemenkatu 13), jossa yhteistä rentoa ideointia tilan tulevaisuuden käyttöä varten. Toivotamme kaikki tervetulleeksi! Tapaamisia pääset kokkailemaan sekä ideoimaan yhdessä.

Ensimmäinen tapaaminen on torstaina 18.4. klo 17-20, jolloin tehdään yhdessä tortilloja. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Moasin Clubroomin osoite: Pirttiniemenkatu 13

Ota ystäväsi mukaan ja suuntaa ClubRoomille! ❤️

Lisätietoa tapaamisesta: ville.eerikainen@xamk.fi
Lisätietoa hankkeesta : https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/yhdessa-osallistuen/

Haemme toimitusjohtajaa

Mikalo Oy ja MOAS Oy sulautuvat 1.1.2025, ja etsimme nyt uuteen yhtiöön toimitusjohtajaa. Tehtävässä vastaat ensisijaisesti uuden yhtiön sekä Mikkelin Asumisoikeus Oy:n liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta, taloudesta sekä sidosryhmäyhteistyöstä. Etsimme henkilöä, jolla on vankkaa kokemusta johtotehtävistä, kykyä strategiseen ajatteluun ja erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden vaikuttaa ja kehittää Mikkelin asumisen palveluja yhdessä osaavan organisaatiomme ja verkostojemme tukemana.

Liity joukkoomme ja ole osa Mikkelin asumisen uudistumista!
Hae paikkaa 12.5.2024 mennessä. Rekrytointia hoitaa MPS Career Oy.

Lue lisää: https://ats.talentadore.com/apply/toimitusjohtaja/DgKGlp

Pääsiäisen aukioloajat

Toimistomme ja asiakaspalvelumme on suljettuna pääsiäisen ajan eli 29.3.-1.4.2024. Torstaina 28.3. olemme auki klo 9-13.

Huolto päivystää kiireellisissä asioissa, kuten vesivuodoissa tai ovenavauksissa.
Kiireettömät huoltopyynnöt teet helposti nettilomakkeella.

Toivotamme kaikille rauhallista ja iloista pääsiäisen aikaa, miten ikinä sitä vietättekin!

p.s. Muistakaa myös kellojen siirto kesäaikaan, eli tunnilla eteenpäin, varhain sunnuntaiaamuna 31.3.2024!

Pidä huolta asunnostasi

Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta ja vuokrasopimusehdot velvoittaa, että vuokralaisen tulee hoitaa huoneistoa huolellisesti. Asunnosta tulee huolehtia vuokrasuhteen aikana ja siitä pois muutettaessa. Huoneiston tulee säilyä luonnollista kulumista lukuun ottamatta samassa kunnossa kuin se on ollut vuokrasuhteen alkaessa. Vuokralainen on myös velvollinen korvaamaan kaikki ne vahingot, jotka vuokralainen itse tai hänen vieraansa aiheuttavat tai tuottavat.

Siivousohjeet

Asuntoa täytyy ylläpitää siivoamalla. Lue ohjeet ja muistilista päivittäiseen, viikottaiseen sekä perussiivoukseen: Siivousohjeet.pdf

Asumisen yhtiöiden väliaikainen toimitusjohtaja valittu

Mikalo Oy sekä Mikkelin opiskelija-asunnot Oy ja Mikkelin Asumisoikeus Oy ovat 6.3.2024 valinneet yhtiöiden väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Tommi Kuvajan. Kuvaja on työskennellyt Mikalo Oy:n palveluksessa vuodesta 2016 lähtien ja siirtyy va. toimitusjohtajaksi kiinteistöpäällikön tehtävästä. Koulutukseltaan Kuvaja on insinööri (YAMK).

Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistetty ja saatetaan loppuun kuluvan kalenterivuoden loppuun mennessä.

Tommi Kuvaja luotsaa asumisen yhtiöitä merkittävien tapahtumien keskellä. Mannerheimintien varteen ns. siilokortteliin rakennettava seniori- ja palveluasuntoja sisältävän talon rakennustyöt alkavat huhtikuussa. Mikalo Oy valmistautuu vastaanottamaan yhtiöön 1.1.2025 sulautuvan Mikkelin opiskelija-asunnot Oy:n. Näillä toimenpiteillä pyritään entistä paremmin palvelemaan asuntoa tarvitsevia elämän eri vaiheissa.

Mikkelin asumisen yhtiöiden toimitusjohtaja vaihtuu

Mikkelin kaupunkikonserniin kuuluvien asumisen yhtiöiden eli Mikalo Oy:n, MOAS Oy:n ja Mikkelin Asumisoikeusasunnot Oy:n toimitusjohtaja Hannu Sormunen jättäytyy pois toimitusjohtajan tehtävästä 1.3.2024 alkaen.

Mikalo Oy ja MOAS Oy sulautuvat uudeksi yhtiöksi 1.1.2025. Uuden toimitusjohtajan valintaprosessi etenee siten, että uudella yhtiöllä on viimeistään vuodenvaihteessa uusi toimitusjohtaja.

Toimitusjohtaja Hannu Sormunen kiittää mahdollisuudesta olla luomassa merkityksellistä yhtiötä ja asumisen olosuhteita Mikkelissä. Sormunen toteaa, että oli hienoa saada käynnistää Mannerheimintie 10:n hanke, joka tuo kaupunkikeskustaan ja asumisen yhtiöön lisää asukkaita kaupungin paraatipaikalle. Sormunen toteaa, että on saanut pitkällä työurallaan kokea insinöörille mielekkään ja kiinnostavan työn hyvässä työympäristössä.

Mikalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Rahikainen kiittää Hannu Sormusta ansiokkaasta työrupeamasta kaupungin omistamissa vuokrataloyhtiöissä. Sormunen on tehnyt mikkeliläisten asumisen eteen merkittävän ja arvokkaan työn. Sormusen aikana on luotu pohja, jolla kaupungin asumisen yhtiöt sulautuvat yhdeksi isommaksi ja yhä ammattitaitoisemmaksi kokonaisuudeksi. Uudesta yhtiöstä tulee halutumpi ja kilpailukykyisempi, niin asukkaille, kuin työntekijöillekin.

Mikkelin kaupungin asumisen yhtiöissä koittaa uusi aika 1.1.2025, kun Mikalo Oy ja MOAS Oy sulautuvat uudeksi yhtiöksi. Uuden yhtiön liikevaihto on n. 27 milj. euroa, henkilökuntaa on n. 80 ja yhtiön omistaa 100 % Mikkelin kaupunki. Tässä kohtaa on luontevaa hakea yhtiölle uutta toimitusjohtajaa, joka on kehittämässä yhtiötä alusta asti. Vaihdos tukee uudelle yhtiölle rakennettavaa yrityskulttuuria sekä johtamisen pitkäjänteisyyttä tuleviksi vuosiksi.

Kesätöitä tarjolla

Tule mukaan osaksi kiinteistöjen kunnossapitotiimiä!

Mikalolla ja Moasilla on yhteensä lähes 4000 vuokra-asuntoa ympäri Mikkeliä. Pidämme kiinteistöistä huolta oman henkilökunnan voimin. Tervetuloa mukavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuunalaisen työn!

Siivoustiimiin haetaan 4 kesätyöntekijää:
Työhön kuuluu: porras-, sauna-, pesula- ym. yleisten tilojen ylläpitosiivous, peruspesut sekä asuntosiivoukset (remontti, muutto, tasonparannus)
Kesäsijaisten tarve: kesä-syyskuu (4kk)
Työaika: ma-pe 7-16 (38,25h/vko)
Aiempi kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Työ on omatoimista, joten hakijan on pystyttävä itsenäiseen työhön. Ajokortti on eduksi, mutta ei pakollinen.

Hakemukset:
Merja Virtanen, siivoustyönjohtaja Mikalo Oy
Maaherrankatu 44, 50100 Mikkeli
p. 015 321 3529
merja.virtanen@mikalo.fi

*

Kiinteistöjen kunnossapitoon haetaan 6 kesätyöntekijää:
Työtehtävät: nurmikoiden leikkaus, istutusten hoito, yleinen kiinteistöjen siisteyden ylläpito. Käytettävät koneet: ajoleikkurit, siimaleikkurit, työnnettävät leikkurit, puhaltimet.
Kesäsijaisten tarve: kesä-elokuu (3kk)
Työaika: ma-pe 7-16 (38,25h/vko)
Mielellään jonkinlaista aiempaa työkokemusta ulkokunnossapidosta, ei kuitenkaan pakollista. Joissakin työtehtävissä ajokortti on välttämätön.

Hakemukset:
Risto Paappanen, huoltotyönjohtaja Mikalo Oy
Maaherrankatu 44, 50100 Mikkeli
p. 015 321 3561
risto.paappanen@mikalo.fi

*

Kesätyöhakemukset viimeistään 31.3.2024

X