Asuntohakemus

Asuntohakemuksen teet kätevimmin nettilomakkella.

Asunnontarvitsija voi hakea MOASin asuntoja asunnontarpeen ilmetessä opiskelupaikasta riippumatta. Asuntoa voi hakea aikaisintaan kolme kuukautta ennen opiskelujen alkamista. Kaikilla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevilla oppilailla on mahdollisuus hakea MOASin opiskelija-asuntoa. Perhehakijoiden osalta riittää, että toinen hakijoista opiskelee. Lisäksi MOASilla on asuntoja myös ei opiskeleville nuorille. MOASin asuntokantaan voit tutustua täällä.

Asunnon hakeminen on helppoa. Asuntohakemukselle pääset esimerkiksi yllä olevasta linkistä.

Emme käsittele puutteellisia hakemuksia, joten täytäthän hakemuksen siis huolellisesti ja mahdollisimman kattavasti. Jokainen hakemuksessa kysytty kohta ovat tärkeitä asukasvalintoja tehdessä. Erityisen tärkeä on ilmoittaa asunnon tarve ja syyt. Voit tarvittaessa kertoa tilanteestasi tarkemmin tekstikentässä ’Muut syyt’.

HUOM! Kaikki aiemmin jättämäsi hakemukset Mikkelin opiskelija-asunnot Oy:lle (MOAS) sekä Mikalo Oy:lle, vanhenevat uuden hakemuksen jättämisen myötä automaattisesti.

Saat hakemuksestasi vahvistuksen sähköpostiisi ja hakemuksesi on voimassa 3 kk kerrallaan. Mikäli hakija ei tänä aikana saa asuntoa, on hänen uusittava hakemuksensa. Kun sopiva asunto hakutoiveiden mukaisesti vapautuu, saat tarjouksen yleensä sähköpostitse, jos toisin ei ilmene. Ilmoita heti, jos et halua asuntoa, niin voimme tarjota asuntoa seuraavalle hakijalle.

Voit hakea hakemuksella myös Launialassa, Tuskussa ja Savisillassa sijaitsevia nuorisoasuntoja.

Huom! Hakemuksen asuntohaku ilmoittaa kaikki MOAS:in hakukriteerejä vastaavat asunnot, mutta ko. huoneistot eivät välttämättä ole vapaita. Valitse listalta kuitenkin ensisijaiset asuntotoiveesi.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

X