Vuokranmaksu ja käyttökorvaukset

Asumiseen liittyviä maksuja ja hinnasto laskutuksen aiheuttaviin tapauksiin:

MOAS Asukaslaskutushinnasto 2024

Vuokranmaksu

Vuokran määrä, tili- ja viitenumerotiedot vuokran maksamiseksi löytyvät vuokratilisiirrosta, joka on toimitettu sinulle vuokrasopimuksen teon yhteydessä. Tilisiirtoa ei lähetetä erikseen joka kuukausi, joten säilytäthän saamasi tilisiirron tai tallennat maksutiedot esim. verkkopankkiin. Voit myös tehdä nettipankissa e-laskutussopimuksen. Huomioithan, että vuokranmaksuun käytettävä tilinumero ei ole sama kuin vakuusmaksun maksamiseen käytetty tilinumero.

Maksun saaja: Mikkelin opiskelija-asunnot Oy
Pankki: Nordea
IBAN: FI12 2042 3800 0044 26
SWIFT/BIC: NDEAFIHH

Muistathan aina käyttää oikeaa viitenumeroa maksaessasi vuokraa. Viitenumero on aina henkilö- ja sopimuskohtainen ja se on joka kuukausi sama. Viitenumeron käyttäminen nopeuttaa maksun käsittelyä ja ehkäisee virheitä. Vuokran ja muiden maksujen eräpäivä on aina kuukauden 5.päivä etukäteen. Myöhästyneille suorituksille perimme korkolain mukaista viivästyskorkoa. Lähettämistämme maksukehotuksista perimme 5,00 €/kirje.

Asunnon vuokraan sisältyy sopimuksesta riippuen:

  • Vesi, internet, pesutuvan ja saunan käyttö sisältyy kaikkiin sopimuksiin.
  • Sähkö ei pääsääntöisesti sisälly vuokraan. Varmista se asuntotarjouksestasi. Kaikkiin soluasuntoihin sekä osaan yksiöistä sisältyy sähkö.
  • Osa asunnoista on valmiiksi peruskalustettuja. Katso asuntotarjouksesta, sisältyvätkö kalusteet asunnon varustukseen. Mikäli asuntoosi varustukseen sisältyy kalustus, löytyvät sieltä: sänky (200x80cm), patja, työpöytä ja tuoli. Keittiökalusteisiin kuuluu mikro, keittiönpöytä ja tuolit. MOASin kalustamissa asunnoissa asukas vaihtaa valaisimen lamput itse, mutta saa uudet polttimot huollolta. HUOM! Vuodevaatteet on tuotava itse.

Oven avaus

Oven avaus on aina maksullista. Oven avaus tilataan kiinteistön huollolta.
Oven avauksesta peritään seuraavat maksut:

  • arkisin kello 7.00-16.00 30,00 €
  • arkisin kello 16.00-7.00 ja viikonloppuisin 60,00 €

Vakuusmaksut

Soluhuone ja 1h+kk-k 300,00 €
Kaksiot ja sitä suuremmat asunnot 450,00 €

X