Vuokranmaksu ja käyttökorvaukset

Asumiseen liittyviä maksuja ja hinnasto laskutuksen aiheuttaviin tapauksiin:

Vuokranmaksu

Vuokran määrä, tili- ja viitenumerotiedot vuokran maksamiseksi löytyvät vuokratilisiirrosta, joka on toimitettu sinulle vuokrasopimuksen teon yhteydessä. Tilisiirtoa ei lähetetä erikseen joka kuukausi, joten säilytäthän saamasi tilisiirron tai tallennat maksutiedot esim. verkkopankkiin. Voit myös tehdä nettipankissa e-laskutussopimuksen. Vuokran ja muiden maksujen eräpäivä on aina kuukauden 5.päivä etukäteen. Huomioithan, että vuokranmaksuun käytettävä tilinumero ei ole sama kuin vakuusmaksun maksamiseen käytetty tilinumero.

Maksun saaja: Mikkelin opiskelija-asunnot Oy
Pankki: Nordea
IBAN: FI12 2042 3800 0044 26
SWIFT/BIC: DABAFIHH

Muistathan aina käyttää oikeaa viitenumeroa maksaessasi vuokraa. Viitenumero on aina henkilö- ja sopimuskohtainen ja se on joka kuukausi sama. Viitenumeron käyttäminen nopeuttaa maksun käsittelyä ja ehkäisee virheitä.

Vuokran lisäksi kuukausikulut seuraavasti:

  • Internet 3,50 €/kk
  • Sähkö 14,00 €/kk/hlö. Varmista sopimuksestasi kuuluuko sähkö sinun asuntoosi. Kaikkiin soluasuntoihin sekä osaan yksiöistä sisältyy sähkö. Pääsääntöisesti asuntoihin ei sisälly sähkö. MOAS 33 kaikissa asunnoissa sähköennakkomaksu on 20€/kk.
  • Käyttökorvaus 18,50€/kk. Käyttökorvaus sisältää mm. pesuhuoneen, kuivausrummun, kuivaushuoneen sekä saunan käytön. Perheelle käyttökorvaus on 27,75 €/kk
  • Kalusteet 14,00-21,00 €/kk. Kalusteisiin kuuluu sänky (200x80cm), patja, työpöytä, tuoli ja kirjahylly. Keittiökalusteisiin kuuluu mikro, keittiönpöytä ja tuolit. MOASin kalustamissa asunnoissa asukas vaihtaa valaisimen lamput itse, mutta saa uudet polttimot yhtiöltä. HUOM! Vuodevaatteet on tuotava itse.
  • Vesi sisältyy kaikkiin sopimuksiin.

Oven avaus


Oven avaus on aina maksullista. Oven avaus tilataan kiinteistön huollolta.
Oven avauksesta peritään seuraavat maksut:

  • arkisin kello 7.00-16.00 30,00 €
  • arkisin kello 16.00-7.00 ja viikonloppuisin 60,00 €

Vakuusmaksut


Vakuusmaksun suuruus määräytyy seuraavasti:

Soluhuone 300,00 €
Yksiöt ja sitä suuremmat asunnot 400,00 €

X