Vuokranmaksu ja käyttökorvaukset

Asumiseen liittyviä maksuja ja hinnasto laskutuksen aiheuttaviin tapauksiin:

Vuokranmaksu

Vuokran määrä, tili- ja viitenumerotiedot vuokran maksamiseksi löytyvät vuokratilisiirrosta, joka on toimitettu sinulle vuokrasopimuksen teon yhteydessä. Tilisiirtoa ei lähetetä erikseen joka kuukausi, joten säilytäthän saamasi tilisiirron tai tallennat maksutiedot esim. verkkopankkiin. Voit myös tehdä nettipankissa e-laskutussopimuksen. Huomioithan, että vuokranmaksuun käytettävä tilinumero ei ole sama kuin vakuusmaksun maksamiseen käytetty tilinumero.

Maksun saaja: Mikkelin opiskelija-asunnot Oy
Pankki: Nordea
IBAN: FI12 2042 3800 0044 26
SWIFT/BIC: DABAFIHH

Muistathan aina käyttää oikeaa viitenumeroa maksaessasi vuokraa. Viitenumero on aina henkilö- ja sopimuskohtainen ja se on joka kuukausi sama. Viitenumeron käyttäminen nopeuttaa maksun käsittelyä ja ehkäisee virheitä. Vuokran ja muiden maksujen eräpäivä on aina kuukauden 5.päivä etukäteen. Myöhästyneille suorituksille perimme korkolain mukaista viivästyskorkoa, joka on tällä hetkellä 7,0%. Lähettämistämme maksukehotuksista perimme 5,00 €/kirje.

Asunnon varustukseen sisältyy sopimuksesta riippuen:

  • Internet
  • Pääsääntöisesti asuntoihin ei sisälly sähkö. Varmista asuntotarjouksestasi sisältyykö sähkö asunnosi varustukseen. Kaikkiin soluasuntoihin sekä osaan yksiöistä sisältyy sähkö.
  • Käyttölupa mm. pesuhuoneen, kuivausrummun, kuivaushuoneen sekä saunan käyttöön.
  • Kalusteet. Kalusteisiin kuuluu sänky (200x80cm), patja, työpöytä ja tuoli. Keittiökalusteisiin kuuluu mikro, keittiönpöytä ja tuolit. MOASin kalustamissa asunnoissa asukas vaihtaa valaisimen lamput itse, mutta saa uudet polttimot yhtiöltä. HUOM! Vuodevaatteet on tuotava itse.
  • Vesi sisältyy kaikkiin sopimuksiin.

Kuukausikulut eli käyttökorvausmaksut tullaan 1.1.2022 alkaen jyvittämään hoitomenovuokraan, jolla katetaan myös kiinteistön muita hoitomenoja kuten lämmitys, jätemaksut, siivous ja korjauskulut. Näiden lisäksi kokonaisvuokraan kuuluu pääomavuokra, joka kattaa yhtiön lainojen korkokulut sekä lainojen lyhennykset.

Oven avaus

Oven avaus on aina maksullista. Oven avaus tilataan kiinteistön huollolta.
Oven avauksesta peritään seuraavat maksut:

  • arkisin kello 7.00-16.00 30,00 €
  • arkisin kello 16.00-7.00 ja viikonloppuisin 60,00 €

Vakuusmaksut

Vakuusmaksun suuruus määräytyy 1.1.2022 alkaen seuraavasti:

Soluhuone ja 1h+kk-k 300,00 €
Kaksiot ja sitä suuremmat asunnot 450,00 €

X