Asunnot

MOASilla on yli 700 asuntoa ympäri Mikkeliä. Asuntokantaamme kuuluu huoneistoja kerros- ja luhtitaloissa. Asuntoja on soluhuoneista ja pienistä yksiöistä suurempiin nuorisoasuntoihin. Jokaisessa kiinteistössämme on oma nimetty huoltomies sekä huoltopäivystys. Tutustu asuntoihin täällä.

Kohdekartta-PDF

Vakuusmaksu

Vakuusmaksu peritään kaikista uusista vuokrasuhteista (koskee myös asuntojen vaihtoja). Vakuusmaksu sisältää soluasunnoissa yhden (1) avaimen ja muissa asunnossa kaksi (2) avainta vuokrasopimuksen mukaiseen asuntoon. Vakuusmaksulle ei makseta korkoa. Vakuusmaksu palautetaan viimeistään 2 kuukauden kuluessa vuokrasuhteen päättymisestä edellyttäen, että vuokraajalla ei ole vuokrarästiä, kaikki avaimet on palautettu, muuttosiivous on tehty asianmukaisesti ja asunto on kunnossa sekä muut maksuvelvoitteet on hoidettu.

Vakuusmaksun suuruus määräytyy 1.1.2022 alkaen seuraavasti:

Soluhuone ja 1h+kk-k 300,00 €
Kaksiot ja sitä suuremmat asunnot 450,00 €

Kuukausikulut eli käyttökorvausmaksut jyvitetään 1.1.2022 alkaen hoitomenovuokraan, jolla katetaan myös kiinteistön muita hoitomenoja kuten lämmitys, jätemaksut, siivous ja korjauskulut. Näiden lisäksi kokonaisvuokraan kuuluu pääomavuokra, joka kattaa yhtiön lainojen korkokulut sekä lainojen lyhennykset.

Asunnon varustukseen sisältyy sopimuksesta riippuen:

  • Internet
  • Pääsääntöisesti asuntoihin ei sisälly sähkö. Varmista asuntotarjouksestasi sisältyykö sähkö asunnosi varustukseen. Kaikkiin soluasuntoihin sekä osaan yksiöistä sisältyy sähkö.
  • Käyttölupa mm. pesuhuoneen, kuivausrummun, kuivaushuoneen sekä saunan käyttöön.
  • Kalusteet. Kalusteisiin kuuluu sänky (200x80cm), patja, työpöytä ja tuoli. Keittiökalusteisiin kuuluu mikro, keittiönpöytä ja tuolit. MOASin kalustamissa asunnoissa asukas vaihtaa valaisimen lamput itse, mutta saa uudet polttimot yhtiöltä. HUOM! Vuodevaatteet on tuotava itse.
  • Vesi sisältyy kaikkiin sopimuksiin.

X