Asunnot

MOASilla on yli 700 asuntoa ympäri Mikkeliä. Asuntokantaamme kuuluu huoneistoja kerros-, rivi- ja luhtitaloissa. Asuntoja on soluhuoneista ja pienistä yksiöistä suurempiin nuorisoasuntoihin. Jokaisessa kiinteistössämme on oma nimetty huoltomies sekä huoltopäivystys. Tutustu asuntoihin täällä.

Kohdekartta-PDF

Vakuusmaksu

Vakuusmaksu peritään kaikista uusista vuokrasuhteista (koskee myös asuntojen vaihtoja). Vakuusmaksu sisältää soluasunnoissa yhden (1) avaimen ja muissa asunnossa kaksi (2) avainta vuokrasopimuksen mukaiseen asuntoon. Vakuusmaksulle ei makseta korkoa. Vakuusmaksu palautetaan viimeistään 2 kuukauden kuluessa vuokrasuhteen päättymisestä edellyttäen, että vuokraajalla ei ole vuokrarästiä, kaikki avaimet on palautettu, muuttosiivous on tehty asianmukaisesti ja asunto on kunnossa sekä muut maksuvelvoitteet on hoidettu.

Vakuusmaksujen hinnat:

  • Soluhuone: 300,00 €
  • Yksiö ja suuremmat asunnot: 400,00 €

Vuokran lisäksi kuukausikulut seuraavasti:

  • Internet 3,50 €/kk
  • Sähkö 14,00 €/kk/hlö. Varmista sopimuksestasi kuuluuko sähkö sinun asuntoosi. Kaikkiin soluasuntoihin sekä osaan yksiöistä sisältyy sähkö. Pääsääntöisesti asuntoihin ei sisälly sähkö. MOAS 33 kaikissa asunnoissa sähköennakkomaksu on 20€/kk.
  • Käyttökorvaus 18,50€/kk. Käyttökorvaus sisältää mm. pesuhuoneen, kuivausrummun, kuivaushuoneen sekä saunan käytön. Perheelle käyttökorvaus on 27,75 €/kk
  • Kalusteet 14,00-21,00 €/kk. Kalusteisiin kuuluu sänky (200x80cm), patja, työpöytä, tuoli ja kirjahylly. Keittiökalusteisiin kuuluu mikro, keittiönpöytä ja tuolit. MOASin kalustamissa asunnoissa asukas vaihtaa valaisimen lamput itse, mutta saa uudet polttimot yhtiöltä. HUOM! Vuodevaatteet on tuotava itse.
  • Vesi sisältyy kaikkiin sopimuksiin.

X